Najnovšie recenzie zo sekcie Odsávačky materského mlieka
- Jednoduchá a bezbolestná obsluha, žiaden hluk oproti elektrickej odsávačke, skvelá cena.
Žiadne, mne úplne vyhovuje....
- šetrné k telu
- príjemné materiály
- spracovanie
- 3 fázový systém
- relatívne tiché
- podľa popisu len 100 minút výdrž batérie
Za vynikajúcu cenu kvalitná odsávačka, prekvapilo nás dobré spracovanie, fľaška s kvalitným cumlíkom. 3 fázy - masáž, masáž a odsávanie a samotné odsávanie, každá z fáz má 5 stupňov sily. Batériový spôsob napájania je super na cesty, batéria je zabudovaná, výdrž je ale len 100 minút, tak testujeme, koľko to asi reálne zvládne. Je to relatívne tiché podľa toho, čo sme počuli od ostatných ktorí majú iné modely od iných výrobcov. My sme určite spokojní
z
Dobrá značka, viackrát odskúšana. Máme len dobré skúsenosti. Ešte konkrétne sme neodskúšali, ale isto bude dobrá.
- Rýchle
- Spoľahlivé
- Bez námahy
- Jedine vysoká cena
Kúpila som si produkt, lebo po akútnej sekcii som mala len málo mlieka až vôbec. Ručná odsávačka bola zdĺhavá, a pri potrebe odsávania niekoľkokrát za deň aj bolestivá. Tento produkt splnil moje očakávania a pomohol rozbehnúť laktáciu.
- za tie peniaze fajn odsávačka, ľahko zmontovateľná, odsáva dobre
- náročné na čas a pre mňa osobne aj na chrbát - musím sa trošku prihrbiť, aby mlieko stekalo do fľašky a nie po obvode lievika von.. naozaj nutné mať fľašku vo vertikálnej polohe (kolmo na podlahu)
- Tichá
- Rýchla
- Dvojfazova
- Dostačujúce príslušenstvo
- Odsávanie je maximálne komfortné a nebolestivé
manuálne ovládanie, výborne sedí
Kompaktný prístroj
Spĺňa svoj účel
Rýchla. Spokojnosť!
- Výborne
- Odsavacka sa dá používať aj na baterky
- Slabo odsava
Neodporucam
- Kvalitny material
Pohodlné odsávanie mlieka, odporúčam.
- Velmi dobre, ovela lepsia ako manualna ;)
- kvalitný
- vhodný
- presný
- 2 fázy
- priajteľná cena
Odsavacku som pouzivala pri svojom synovi a bola som spokojna,takze som ju kupila aj svagrinke.
Lahka manipulacia,lahke cistenie,primerana cena
Velmi malá odsávačka
Zobrazujem 241 - 260 zo 388 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...20 Ďalšie »