Najnovšie recenzie zo sekcie Odsávačky materského mlieka
- Vyhovuje podľa popisu...
Vyhovuje podľa popisu...
- výborne odsáva
- ľahko sa používa
- ľahko sa umýva
- zatiaľ nič
Môžem porovnať s obdobnou odsávačkou značky MAM. Avent je oveľa lepšia. Ľahko sa ovláda. Pri odsávaní mám pocit ako by som mala prisatú dcérku. Je na pocit oveľa príjemnejšia ako MAM. Dá sa úplne a ľahko rozobrať a umyť. Má kvalitné spracovanie. Je vyrobená vo Veľkej Británii, na rozdiel od MAM, ktorá je vyrobená v Číne. Zatiaľ som veľmi spokojná a môžem všetkým mamičkám doporučiť.
je to super
- spokojnosť s výrobkom
max. spokojnosť. odporúčam.
- ucel splni ale...
- hlucna (!)
- pozor, pri kazdom stlaceni pocut neprijemn skrekot, ako ked stojite pri jazere niekde v lete v lese a pocujete cca 85-87 ziab (predpokladam ze tak samci nahovaraju samice, ale niesom si ista).
ak si planujete odsavat v lese pri jazere (niekedy v lete)
- jednoduché, lacné, funkčné
a rozdiel od prehnane sofistikovaných naozaj funguje... áno, máme aj Avent a je na dve veci...
- jednoduchá obsluha
- zatiaľ sme nezistili
odporúčame tento produkkt
- Nič moc.Na začiatku relativne dobre odsavala.Po tyždni začala strašne vrzgať a ani sacia sila nie je čo bola.Ledva dačo odsajem a vrchne koliečko čo spaja odsavaciu gumu a paku sa stale zasekava.Nespokojnosť.
Neodporučam.Po tyždni použivania už nefunguje ako by mala a odsavanie je slabe.
- Velmi som spokojna . Mam aj odsavacku Avent aleChicco mi viac pasuje ma vacsiu flasticku lespie sa drzi . Spokojna
- Nic
Odporucam
- lacný, ale dobrý
- zaťiaľ nič
používam ho už asi mesiac, som veľmi spokojná
robi presne to co ma
Nuk Luna elektrická 10749082
Pridané: 7. decembra 2015
(naposledy upravené 7. decembra 2015)
Zakúpený v Feedo.sk
- Nastavitelnost sania, na elwktrinu aj baterie, nie velmi hlucna..bezbolestna..lahke skladanie..uplne super!
- Nic
Odporucam! Skoda, ze som si ju nezaobstarala uz davno..usetrila by mi ruky..
Dobrá cena, jednoduchá manipulácia rozoberanie, skladanie a čistenie. Trošku vyššia hlučnosť, ale dá sa na to zvyknúť. Na plný výkon menšia frekvencia sania, ale za krátky čas aj tak odsaje veľa mlieka. Dá sa zároveň jednou rukou odsávať a tou istou aj stláčať prsník, čo pri manuálnej nie je možné.
- quality
Perfektný tovar, funguje ak ma
- odsavacka raz odsava, inokedy nie. narocna manipulacia. niekolkokrat prikladat a menit smery.
neodporucam
ok
Philips Avent SCF330/20 Natural Breast Pump
Pridané: 19. októbra 2015
(naposledy upravené 19. októbra 2015)
Zakúpený v Babytip.sk
- Spokojnost
- Ziadne
Jednoduche ovladanie
Medela Odsávačka manuálna Harmony
Pridané: 15. októbra 2015
(naposledy upravené 15. októbra 2015)
Zakúpený v Dr.Max lekáreň
- Velka spokojnost. Velmi prakticka aj na stimulaciu aj na odsavanie samotne
Ja som bola s pumpou veľmi spokojná, aj keď elektrická by bola asi lepšia, nevadilo mi ručne pumpovať a počas kojenia mi veľmi pomohla. Odporúčam.
- lahka ovladatelnost
- odsava dobre
- lahke cistenie
- mna osobne odsavanie nou bolelo - zavisi asi od velkosti prsnikov (ja mam vacsie)
- kupila som si nakoniec inu a nelutujem nakolko odsavanie nou vobec neboli
Mala som moznost ju vyskusat este v nemocnici (chcela som ju kupit) a som rada, ze som ju skusila lebo mi vobec "nesadla". Odsavanie bolo velmi bolestive aj pri malom tlaku.
Zobrazujem 321 - 340 zo 388 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...20 Ďalšie »