Najnovšie recenzie zo sekcie Odsávačky materského mlieka
- Rozmer
- Hmotnosť
- Nič
Výhodou manuálnej odsávačky materského mlieka je jej malý rozmer a nízka hmotnosť. Odsávanie bolo príjemné, bezbolestné a čistenie odsávačky bolo rýchle. Ručná odsávačka materského mlieka bola pre mňa veľkou pomocou aj na cestách. Dokonca si našla svoje využitie vo vlaku.
- Funkčnosť porovnateľná s el. odsávačkou
- Hygienické krytky
- Skvelé doma aj na cestách
- Po vyčistení sa to mierne rozpadalo, kým sa skutočne príde na to, ako to urobiť
Príjemné prekvapenie! V porovnaní s elektrickou odsávačkou rovnakej značky som sa bála nižšieho výkonu, ale funguje to skvele. Je skvelá doma aj na cestách, malá a skladná. Jediná vec je, že moja "ručná pumpa" sa rozpadla po prvom čistení, ale je to o zvyku a skladaní. :-) Pre mňa super.
- Jednoduchá údržba a manipulácia
- Na začatie laktácie
- Bezbolestná
- Vhodné na príležitostné použitie
Manuálna odsávačka od Philips Avent je vhodná ihneď po pôrode ako pomoc a začatie laktácie. Veľmi mi pomohla. Odsávanie je úplne jednoduché a bezbolestné. Ak by som musela často odsávať (každý deň, dokonca aj niekoľkokrát), radšej by som si vybrala elektrický variant. Je to naozaj dosť namáhavé, ale je to úplne v poriadku na odsávanie pri príležitostnom kŕmení z fľaše alebo pri naliatych prsníkoch. S odsávačkou som spokojná, odsatie mám rýchlo, bezbolestne a nerobí hluk.
- Tichá
- Pohodlná
- Malá fľaštička ako bonus
- Nič som nenašla
Vyskúšala som už niekoľko odsávačiek, ale táto je jednou z najpohodlnejších odsávačiek na trhu. Odsávanie nebolí, nie je nepríjemné. Je veľmi tichá, takže nezobudí bábätko, ktoré je blízko vás. Mäkká a prispôsobivá silikónová vložka stimuluje prsník rovnako ako dieťa pri saní prsníka a dokonale sa prispôsobí akejkoľvek bradavke. Ovládanie je veľmi jednoduché. Veľkým plusom je, že nemusí byť zapojená do zástrčky, a preto je vhodná aj na cestovanie! Odsávačku používam takmer mesiac a zatiaľ som nenašla žiadne negatíva. A krásny dizajn je ešte čerešničkou na torte. Nie je teda iná možnosť, ako určite odporučiť!
- jednoduché použitie
- jednoduché čistenie
- dvojfázová - výhoda pri odsavaní
- viaceré produkty pridané k odsavačke a s porovnaní s cenou výhodné, než by ste kupovali len samotnú odsávačku
- obsahuje cumeľ
- obsahuje nádobky na uskladnenie mlieka - 5x
- obsahujem vzorku prsných vložiek
- skvelá cena na to, že je to značka
- odporúčam dokúpiť sadu fliaš s antirefluxným nadstavcom pre prípad potreby
- Tichá prevádzka
- Široká škála režimov
- Rýchlosť odsávania
- Micro USB konektor
Táto elektrická odsávačka ma príjemne prekvapila a úplne uchvátila. Čo na nej oceňujem je jej intuitívne a jednoduché používanie, tichosť a hlavne rýchlosť v porovnaní s predchádzajúcou odsávačkou vďaka technológii Natural Motion. Ďalšou jej výhodou je určite počet režimov stimulácie a odsávania, vďaka ktorým sa mi podarilo nájsť vhodné nastavenie, ktoré si naviac odsávačka pamätala vďaka pamäťovej funkcii i pri ďalšim zapnutí. Jediná vec, ktorú by som však odsávačke vytkla je už teraz zastaraný konektor micro USB, takže som musela voziť druhý kábel do nabíjačky telefónu USB-C.
- Môžete odsávať kdekoľvek
- super cena
- Keď potrebujete odsať veľa, je to tvrdá práca
S odsávačkou na to, že je manuálna, sa dá celkom pomerne rýchlo, bezbolestne a jednoducho odsať materské mlieko. Výhodou je kompaktnosť a jednoduchosť, ktorá je skvelá na cestovanie. Je to lacnejšie ako elektrické. Odporúčam pre tých, ktorí už majú skúsenosti s dojčením.
- Veľkosť jako nástavca tak aj odsávačky
- Priložená fľaša
- 8 úrovní
- Jednoduchá údržba
Philips je pre mňa vždy zárukou kvality. Nebolo to inak ani s touto elektrickou odsávačkou materského mlieka. Keďže trpím zápalom prsníkov, môj život je teraz oveľa lepší. Osobne mi to vyhovuje oveľa lepšie ako manuálna odsávačka. Na prsník mi sedí akurát. Navyše máte na výber niekoľko režimov odsávania, takže môžete vyskúšať a nájsť ten pravý pre vás. Majú tiež super vymyslenú údržbu, ktorá je intuitívna, jednoduchá a nič sa nikde zbytočne nelepí.
- Jednoduchá obsluha
- Pomocník pri nedostatku laktácie
- Vymeniteľné (dokúpiteľné) opotrebované diely
- Jemná k prsníkom
- Akonáhle batéria prestane fungovať a nebude možné odsávačku kamkoľvek. Na druhej strane bude naďalej fungovať, ale s pomocou zásuvky.
Túto odsávačku by som odporučila každému! Veľmi mi pomohla pri začatí laktácie po pôrode, pretože už existovalo riziko, že pre malú nebudem mať žiadne mlieko. Vďaka tomuto pomocníkovi môžem nakŕmiť naše dieťa tým najlepším, čo môže dostať v prvých mesiacoch života. Možnosť nabíjania je pre mamičky veľkou pomocou, pretože už nemusia sedieť niekde zhrbené nad zásuvkou, ale môžu chodiť / sedieť s odsávačkou niekde bokom od zásuvky, aj keď je adaptér dostatočne dlhý. V porovnaní s manuálnou odsávačkou je odsávanie neuveriteľne šetrné (trúfam si povedať, že na začiatku, keď dieťa začne sať, je táto odsávačka ešte jemnejšia na boľavých prsiach ako samotné dieťa, a to vďaka režimu stimulácie /odsávania, mäkkej odsávacej vložke a intenzitám podtlaku). Dokonca si pamätá intenzitu podtlaku! Oceňujem možnosť zakúpenia náhradných dielov, ktoré sa opotrebujú v dôsledku sterilizácie / použitia. Myslím si, že cena zodpovedá kvalite. + Krásny dizajn + Šetrný k prsiam + Kompatibilita s inými fľašami + Jednoduchá obsluha + Schopnosť nabíjania
- kvalitné spracovanie
- pekný vzhľad
- jednoduché použitie
S elektrickou odsávačkou som naozaj spokojná, a preto by som ju odporučila iným mamičkám. Páči sa mi jednoduchosť obsluhy a jej ľahká údržba. Tiež kladne hodnotím, že odsávačka nemusí byť v zdroji v čase odsávania a v prípade ciest je možné použiť powerbanku.
- Rýchlosť
- Kompatibilita
- Bezbolestné odsávanie
- Užívateľsky prívetivý
- Dizajn
Elektrická odsávačka mlieka je v pôrodnici nevyhnutnosťou. Nemala by žiadnej nastávajúcej mamičke chýbať. Pomôže už v pôrodnici mamičku naštartovať na dojčenie. Táto je skvelá, že odsáva rýchlo, efektívne, bezbolestne. Kompatibilná s fľašami Avent. Je veľmi skladná. Ľahko sa rozkladá a sterilizuje.
- Jednoduché umývanie
S elektrickou odsávačkou mlieka som veľmi spokojná a nemenila by som. Prakticky všetky produkty Philips sú skvelým pomocníkom. Odsávačka sa ľahko ovláda a udržiava. Vrelo odporúčam tento výrobok všetkým dojčiacim maminkám, uľahčí vám priebeh materstva.
- Rýchlosť odsávania
- Jednoduché čistenie
- Rôzna intenzita odsávania
Skvelá odsávačka mlieka, s odsávačkou Medely je najlepšia na trhu. Je veľmi rýchla, intenzita sania sa dá nastaviť a potom uložiť do pamäte. Je bezdrôtová, takže je ideálny na odsávanie na cestách, v reštaurácii atď. Ľahko sa rozkladá a umýva. Odsávanie je tiché.
- Nezávislosť od el.zásuvke
- Veľkosť a dizajn
- Digitálny ukazovateľ času dojčenia
- Voľba intenzity odsávania
- Jednoduché a intuitívne zostavenie
- Hadička spájajúca prístroj s odsávačkou nemá pevné koncovky, podlieha rýchlemu opotrebeniu
- nástavec dokonale nepriľne k prsníku (pre väčšie prsia), je potrebné ho viac pritlačiť na prsník, inak mlieko vyteká mimo
Odsávačka Philips Avent ma zaujala najmä jednoduchým ovládaním vrátane intuitívnej montáže a uvedenia do prevádzky. Skvelá je aj možnosť nabíjania a odsávanie nezávisle od elektrickej zásuvky. Odsávanie je vďaka veľkému rozsahu výberu intenzity veľmi pohodlné, intenzitu môžem kedykoľvek zmeniť. Je tiež praktická možnosť našroubovania pohárikov na skladovanie mlieka priamo na odsávačku, čím sa eliminuje prelievanie mlieka a jeho možné rozliatie alebo znehodnotenie.
- dizajn
- ľahká manipulácia
- mäkká časť na prisatie
- možnosť regulácie podtlaku pri odsávaní
- Fľaša by mohla byť väčšia ako 120 ml
Pre mňa skvelá odsávačka. Nemôžem porovnávať s elektrickou, ale neviem si predstaviť, že by som si sama nemohla regulovať podtlak a frekvenciu počas odsávania, nie je to vôbec ťažké a v priehľadnej časti, do ktorej mlieko tečie z prsníka aspoň vidím, či mlieko stále strieka alebo je odsávanie ukončené a zbytočne nepokračujem, takže je to pre mňa úplne v poriadku.
- Ľahkosť
- Tvar
Príjemná a pohodlná odsávačka, bez bolesti. Ergonomická rukoväť zaisťuje pohodlné držanie a úplnú kontrolu nad odsávaním. Je tiež ľahké skladovať a prepravovať. Masážna vložka je navrhnutá tak, aby bola univerzálna pre väčšinu mamičiek. Odsávačku môžete použiť spolu s fľašami alebo nádobami na skladovanie mlieka.
- Jednoduché použitie
- príjemné držanie
- Slušná výdrž batérie
- je trochu hlučná
S odsávačkou som spokojná, je jemná a príjemná, oceňujem najmä možnosť nastavenia intenzity odsávania. Obsluha je veľmi jednoduchá a intuitívna. Na batérii vydrží pomerne dlho, takže nabíjanie nie je problém. Okrem toho je príjemná v ruke, má dobrý tvar a vyzerá aj dobre. Ako malé mínus by som spomenula vyššiu hlučnosť, ale asi to patrí k elektrickým odsávačkám, to pohodlie určite stojí za to.
- Silikónová vložka dobře prilieha k prsníku
- príliš veľa práce
Asi najlepšia manuálna odsávačka, s ktorou som sa stretla za výhodnú cenu. Silikónová masážna vložka tesne prilieha k prsníku. Pre niekoho, kto používa odsávačku len príležitostne je to vynikajúcu možnosť, odsávanie je pracnejšie ako pri elektrickej verzii. Všetky komponenty je možné umývať v umývačke riadu.
- Ľahkosť
- Rozoberateľnosť
- Manipulácia
- Nič
Vždy som si myslela, že elektrická odsávačka je lepšia ako manuálna, ale po vyskúšaní tejto odsávačky som zmenila názor. Pre mňa je to rýchlejšie odsatie, nebolia ma bradavky ani ruky. Odporúčam každému a je ľahká. Jednoducho sa rozoberie a umyje. Tiež páčka na stlačovanie ide jednoducho, takže žiadne úsilie. Odporúčam
- Všetko
- Nič
Ručná odsávačka materského mlieka mi pomohla s nástupom laktácie. Je skvelé, že zásobník na mlieko je priamo fľaša. Cumlík vyhovuje bábätku. Je inšpirovaný tvarom ženského prsníka. Nenašla som žiadne nevýhody a určite by som to odporučila všetkým čerstvým mamičkám.
Zobrazujem 81 - 100 zo 388 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...20 Ďalšie »