Najnovšie recenzie zo sekcie Odsávačky materského mlieka
Spokojnosť, mala praktická, za vyhodnu cenu vela muziky aj co sa 10rezimov tyka odporucam
- Funguje ako ma
- K manuálnej odsávačke som zakúpila aj túto elektrickú, nakoľko odsávame pravidelne niekoľko krát denne. Odsávačka funguje výborne, odsáva síce trochu pomalšie ako manuálna, ale je oveľa príjemnejšia a nebolestivá pri častom používaní. Navyše bola aj za super cenu, v porovnaní s inými podobnými produktami.
- Veľkosť a následná skladnosť
- Jednoduché skladanie a obsluha
Produkt je super, splnil všetky očakávania
Cena celkom výhodná, dlhšie odsávanie, nižší výkon
- Pomalšie odsávanie
nadasa snim odsavat
- prehľadný displej
- pri odsávaní sa môžem dívať na Youtube alebo si čítať
- tichý chod a jednoduchá údržba
- režim masáže
Odsávačka je kvalitná a praktická, použitie je jednoduché a ľahké. Odsávanie je komfortné a bezbolestné. Za mňa veľká spokojnosť.
Reakcia značky TrueLife
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás, že jste s odsávačkou spokojená.
S pozdravem
Tým TrueLife
- Vykon
- Hlucnost
- Bateria vydrzi len urcity pocet nabiti
Za tuto cenu urcite odporucam
strašne hlučná a chýba dlhší sací mód, inak je v pohode
- nabíja sa klasicky zo zásuvky a aj cez powerbanku
- odsáva rýchlo a bezpolestne
- veľmi kvalitné prevedenie
- dobrá nákupná cena
Odsávačka skvele plní svoju funkciu , veĺká spokojnosť ako s výrobkom , tak aj s obchodom ,
- Dobré odsatie zvyšného mliečka, jemná stimulácia, ľahká manipulácia, prijateľná cena
- Velky displej
Szuper!!!
- 9 úrovní stimulácie alebo masáže , pre mňa osobne tieto režimy sú super
- veľmi kvalitné prevedenie , odsávačka vyrobená zo silikónu bez nebezpečných látok
- relativne dobrá cena a vzhľadom k tomu, že je to elektronická odsávačka , tak cena je super
- jednoduchá údržba , rýchlo sa nastaví, potom odsávačku rovnako rýchlo rozoberiem a vyberiem
- vydrží skoro 2 hodiny
Kúpiť si odsávačku mi doporučila pani z pôrodnice. Po prieskume slovenského trhu a stovkách recenzií som zvolila značku Truelife a kúpy vôbec neľutujem . Pokiaľ teda hľadáte odsávačku tak túto vrelo odporúčam .
- dobrý pomer ceny a výkonu , veľmi kvalitné prevedenie
- síce ma odsávačka veľmi tichý chod ale ajtak ju radšej nepoužívam vedľa spiacej dcérky ( maminky pochopia , aká je to vzácnosť , keď dieťa spí)
- odsávačka má tri režimy : sanie , stimulácia a masáž pri ktorým môže meniť intenzitu
Táto odsávačka značky Truelife sa vážne podarila , s kúpou som veľmi spokojná . Keby ste hľadali darček pre nastávajúcu mamičku , tak ju určite potešíte takýmto produktom .
dobrá, kvalitná odsávačka
Uzasny produkt pre mamicky,ktore mimo kojenia neodsavaju a chcu wi odlozit mlieko
Na občasné odsávanie stačí - ak potrebuje mamička častejšie, odporúčam ísť do elektrickej.
Zobrazujem 161 - 180 zo 388 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...20 Ďalšie »